Řízení aut - hledáme testery s wallboxy Victron nebo Vestel

Můžu, prozatím ale umíme jen tu flexibilitu, takže bez ní vám to obávám se moc nedá. Řízení oproti spotu bude v průběhu srpna doufám

1 Like

I tak jsem vám tu funkcionalitu spustila, měl by vám jít připojit wallbox - je na vás, jestli to chcete zkusit už teď.

1 Like

@Anna Nastavení jsem našel, přidání WB mi dvakrát selhalo (přestože jsem si téměř jist, že je na stejné síti jako Delta Link… až budu doma, tak prověřím.
A abych to pochopil správně - píšete “bez ní [flexibility] vám to obávám se moc nedá”. Znamená to, že mi to nedá nic?

Dobrý den, kolegové na váš wallbox koukali, a zdá se, že má moc starý firmware. Můžeme ho zkusit vzdáleně upgradovat pokud chcete. Jinak ano, to byl ode mě takový eufemismus ale prozatím bohužel nebude řízení dělat nic.

Děkujeme všem testerům za zájem, kapacity na testování jsou již naplněny.

Dobrý den,

v příštím týdnu bychom chtěli začít testovat návrh nového nabíjení elektromobilu a hledáme pár lidí, kteří si to s námi projdou, abychom posbírali zpětnou vazbu a případně návrh odladili před implementací.

Kromě flexibility chystáme plánování a nabíjecí rutiny, abyste si mohli říct, kdy a s jakou baterkou chcete auto mít nabito.

Jde o testování designu, ne funkční aplikace, ukážeme vám návrhy obrazovek a budeme se ptát, co vám v nich dává a nedává smysl. Testujeme mobilní rozhraní, takže se ideálně spojíme rovnou přes telefon a budete nám sdílet obrazovku. Nic jiného není potřeba. Sezení trvá max 60 minut, probíhá přes Google Meet a nahrajeme si ho pro interní potřebu.

Odměna formou poukázky na nákup na Alza.cz - 500 kč

Díky moc za vaši ochotu! @Jakub @petr @ok2ucx @Taylortom @ondrejcitek @paka @Daniel @yanecisco @Filip @MartinS

3 Likes