Proteus v Home Assistantovi

To předčasné vypnutí se stalo zrovna dnes (26/1):
na startu byla DOWN byla aktivace 10:48 - 10:59, ale následně byla ukončena v 10:53.

Tím, že už se teď stahuje po 10 vteřinách, tak by to mělo být na spínání dost rychlé:

Teď jsem otagoval 0.1.10, které by mělo vyřešit i ty zákmity.

Tohle nejspíš bude výchozím režimem automatizací v HA (v kombinaci s těmi zákmity), kdy se další spuštění neprovedou pokud už automatizace běží. Při upravování automatizace je potřeba v menu vybrat “Změnit režim” a tam buďto Restartovat (typicky když je akce jednoduchá a jenom ovládá přepínač a nevadí že se nespustí celá) nebo Fronta (pokud je to něco složitějšího a mělo by proběhnout celé).

Jinak mě to už úspěšně spíná bojlery a topení, takže na DOWN mám navíc 6 kW. Dneska se to kvalitně otestovalo :slight_smile:.

tady jen chci zmínit, že sám kolega @jan.hicl používá váš kód pro řízení svého EV na základě flexibility - a nejen EV, ale i TČ :slight_smile:

Pokouším se přidat integraci do HA, ale v URL na stránce mam ID 24 místný. A mělo by být 25 místný. Díky za radu.

Opravím validaci. Reálně netuším jaká jsou pro něj pravidla, ale chtěl jsem zabránit chybám, kdy tam uživatel zadal něco úplně jiného :slight_smile:.

super díky :slight_smile: už sem myslel, že zadávám špatnou hodnotu.

Jen se zeptám nijel, dvě FVE přidat asi nejdou, alespoň se my druhá nepodařila přidat, tedy jo, ale namá entity.

Verze 0.1.12 by to měla opravit.

1 Like

Děkuji, opraveno funguje.