Vlastni heslo na střídač Goodwe

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli něco dělám špatně, nebo by se musel deltalink nějak upravit. Jde mi to , že kdyz jsem připojoval deltalink ke střídači goodwe tak jsem musel nastavit prihlašovací hesla ke střídači na defaultní hodnoty. Měl jsem tam své vlastní, ale v tu chvíli se deltalink ke střídači nebyl schopný připojit. Nikde jsem v tom rozhraní od deltagreen nenašel možnost zadat vlastní heslo. Možná používám špatné pojmy, ale snad jsem to popsal nějak srozumitelně.

Dobrý den,
Nejsem si jistý, zda jsem Váš popis pochopil správně, nicméně se mi zdá, že se snažíte připojit Delta Link přímo k WiFi modulu střídače. To však není správný postup. WiFi modul střídače by měl být připojen na Vaši domácí síť a Delta Link je potřeba připojit ke stejné WiFi síti, ke které je připojený i tento modul.
Přeji hezký den. Hanzlík.

Teď jste mě trochu dostal, já měl změněné oboje jak heslo do wifi tak i do advanced settings. Když mi to nešlo připojit tak jsem na obojím nastavil výchozí hesla. Nejspíš je tedy problém když je změněné to heslo do advanced settings.