Když vstoupím v Proteovi do změny plánu řízení a změním např. šetření energie v baterii na nabíjení baterie ze sítě, Proteus tuto operaci neprovede. Zkoušel jsem i různě změnit cílové nabití baterie, ale Proteus jede dle svého původního plánu a můj požadavek ignoruje. Dělám něco špatně?
Zajímavé, jak přesně se to děje? Zadáte změnu, uložíte ale změna se po uložení neobjeví? Nebo objeví, ale někdy později na ni Proteus zapomene a v plánu se vrátí původní akce?
Případně kdybyste mi poslal (klidně soukromně) váš email nebo jméno tak se můžeme přímo kouknout co se tam stalo.
Chyba byla na mé straně. Zadával jsem změnu plánu “ nabíjení baterie ze sítě” ale neupravil jsem cílové SOC baterie . Tím pádem se příkaz neprovedl, V 1:00 už jsem zadal i cílové nabití baterie 60% a příkaz se provedl. Od 11:00 do 12:00 jsem si ještě jednou ověřil funkčnost s cílovým SOC 100% VŠE FUNGUJE TAK JAK MÁ
Připojím se k feature requestu, aby když člověk manipuluje s plánem, aby se updatovaly procenta baterie - mělo by to být jednoduché to propočítávat “on the fly“ - znáte předpovědi a spotřebu a znáte tedy dopad jednotlivých módů na baterii, teď tam zůstavají původní hodnoty nebo zmizí procenta úplně jako je na screenshotu výše