Normalne se mi vybiji baterka 6.8kW. Dnes se mi vybijela jenom 5.8
Navic ted se mi pres noc udelal plan, ktery rano koncil na 10%. Divne…
Normalne se mi vybiji baterka 6.8kW. Dnes se mi vybijela jenom 5.8
Navic ted se mi pres noc udelal plan, ktery rano koncil na 10%. Divne…
msoc máte nastaveno na 10% - tzn. to vybití na 10% je očekávané. Nebo jak je to přesně myšleno?
Mam tam 10%, ale vzdycky mi to realne planovalo minimum 15%.
Vic mne ale trapi to pomale vybijeni: Neni nejaka zmena ve vypoctu vybijeciho vykonu?
ten výkon pro vybíjení se počítá podle zadaného procenta, na kolik se má baterie vybít.
Přepokládám, že mluvíte o vybíjení v sobotu v od 18:00 dále - na to procento nabití baterie, na které to měl vybít, nepotřeboval vybíjet plným výkonem, co umí baterie - proto nejel tolika, kolik ta baterie zvládne
Vím jak to myslíte. Ale zkoušel jsem různá procenta a poslední dobou to prostě rychleji nedovede.
zkusil jsem u vás změnit plán (skrze uživatelské rozhraní - tedy tužtičkou) na prodej do sítě a dal jsem cílové procento 10%
vybíjelo se 6.82kW z baterie - tedy přesně to co píšete, že je její max.
Za mě je tedy vše v pořádku - muselo to být tím, že to cílové procento bylo vyšší, než je potřeba, aby využil maximální výkon vybíjení
Budu to sledovat a dam vedet.
Vcera to zafungovalo. Ale ale tedka jak bylo tech 10Kc jsem to sledoval a fakt myslim, ze ta cilova procenta byla spravne, tj dost nizko. Tak nevim.
Dobrý den,
pán má pravdu, skutečně ten den Proteus nesmyslně vybíjel v mém případě max. 5,67 kW, oproti možným 7,3 kW. V plánu měl vybití na 20 procent (19-20)
, nicméně, po této hodině se plán přepsal zpětně na 38 procent a Proteus dále vybíjel i v následující hodině (20-21), samozřejmě už za jinou cenu. Takže “papírově vše sedí”, ale byl to skutečně nějaký error. Zkusil jsem v čase 19:35 změnit nastavení přes tužku na normální stav a pak přehodit opět na vybíjení z baterie s cílem na 20 procent, ale nepomohlo to. Viz screeny.
tak tam byl problém, který se projevoval jen v některých případech, ale od neděle je opravený - dneska už to u všech vypadá ok.
Dejte případně vědět.