Delta Green a Infigy

Už jsem dával podobný příspěvek na FB, ale ještě to zkusím tady. Otázky přímo na někoho z Delta green…

Jde mi o spolupráci Delta green a Infigy. Plánujeme tepelné čerpadlo a případně také Infigy se kterými DG spolupracuje. Pochopil jsem, že když budu mít Infigy, musím odmontovat Delta link. Jen moc nerozumím podle jakého algoritmu se pak bude chovat střídač. Podle Infigy a DG bude zasahovat pouze při obchodování flexibility? Nebo jestli bude DG skrz Infigy moct kompletně ovládat můj střídač, tak jako teď přes Delta Link? Jde mi o to, že s řízením skrz Proteus jsem spokojený a nerad bych o to přišel. Infigy mě láká hlavně kvůli řízení tepelka…

Pak další otázky: Skrz Infigy se do obchodování flexibility a SVR bude moct zapojovat také TČ, bojler nebo wallbox? A už to tak funguje nebo je to v přípravě?

Díky moc

Skrze Infigy podporujeme jen Flexibilitu - řízení oproti spotu mají vlastní, takže naše řízení skrze Infigy nefunguje/není podporované (jen ta flexibilita).

Dle mého ale můžete mít DL na řízení střídače a do infigy ten střídač nepřidávat ale dát tam to tepelko - ale neznám to jejich řízení do detailu, je možné, že se pak tepelko bude chovat “ne-dobře” oproti tomu co zrovna dělá střídač.

Naše podpora tepelek napřímo skrze DL je sice v plánu, ale je to “daleko” - před tím chceme řešit EV - pak až teprve tepelka.

na SVR nejspíše nikdy nebudeme podporovat “krabičky” třetí strany - jde o to, že u SVR jsou ohromné pokuty za to když nesplníme aktivaci, tzn. je to problematické, jak řešit, když selže zařízení třetí strany. U obchodní flexibility to tolika nevadí, jen ten zákazník nedostane žádnou odměnu, ale u nás nevzniká ztráta (vzniká, ale jiným principem a dokážeme s tím nějak pracovat, u těch SVR nikoliv)

1 Líbí se

Nevím co máte za tepelko. Mám Nibe a přes Home Assistent spouštím dočasné natopení bojleru na vyšší teplotu pokud se baterie nabije nad 98%.

Žádná další rozumná automatizace mě moc nenapadá. Snad leda v zimě zkusit topit při nízkých cenách, ale v pasivním domě se na topení moc energie nespotřebuje. Navíc by se zvýšil počet startů TČ.