Dobrý večer. Jelikož se mi neustále odpojuje od střídače Proteus minikrabička a vedle mám HA běžící na i3, tak by stabilita jistě měla být lepší a o krabičku méně. Narazil jsem ale u Node-Redu na to, že nedojde ke spojení s api PROTEUSE. Zadávám přihlášení a ID z portálu Proteuse viz obrázek. Řešil jste někdo podobný problém ? Kde dělám chybu? Díky za radu.
Myslim, ze to nodered napojeni uz nefunguje spravne od nejakeho updatu. Zkus spis toto
Pěkné. Bylo by možné někdy v budoucnu sdílet flow? Díky
Pokud to bylo na mě tak flow je zde na ´Githubu od autora, ale je otazka funkčnosti -GitHub - Busak007/proteus-homeassistant-api
Já mám ale stále problém i s tím novým Proteus API a to jsem zadal ty žluté části do HA k Integraci jak je v návodu. Nebo něco dělám blbě viz obrázky to žluté zadávám do HA, ale očividně se to nespojí? Díky za radu.

Už asi vím. Dával jsem tam ten staší API od Busaka a ne Nijela… Jdu to testnout.
Jde to, ale nejde tam řídit vše. na Proteovi si to pořád myslí, že je to bez spojení. CO s tím. Napsat na podporu ?
Bohužel toto naše podpora nedokáže vyřešit a vlastně by ani neměla - je to neoficiální řešení, s čímž jsme ok ale nemůžeme tomu dávat support na úkor ostatních zákazníků ![]()
Co je presne problem ? Ze proteus hlásí ze neni spojeni s DL ?