Dobrý den, @nijel a @jarda.crhonek. Brzy bude možné přihlásit se k newsletteru v patičce našeho webu. Na čas jsme tuto možnost kvůli přechodu na jiný mailingový nástroj odebrali. V každém případě jsem vás přidala do mailing listu. Další newsletteru už by měl jít i do vašich schránek.
Pavla, Delta Green
je to tak jak píšete ![]()
Bereme to tak, že když jsou motivace stejné na naší a zákazníkovo straně (jíst stejným směrem a obě strany na tom mít profit), bude to v podstatné většině fungovat. Těch co bude podvádět bude minimum a půjde to případně “z našeho” (a tedy naše motivace tyto lidi odhalovat a vylučovat z flexibility).
Uvidíme, zda je náš předpoklad správný ![]()
Platí tahle změna? V Proteovi pořád je napsáno:
Mimořádná cena elektřiny platí pouze pro váš střídač a baterii. Všechna ostatní zařízení ve vaší domácnosti spotřebovávají vždy za běžnou cenu, zapnutím dalších spotřebičů v době pokynu pro maximální odběr tedy bohužel více neušetříte.
To jsme pozapomněli, opraveno ![]()
prosím jak je možné že platí tato věta:
”Mimořádná cena elektřiny platí pouze pro váš střídač a baterii.”
a zároveň je v newsletteru předpokládám také platná věta???:
Doteď jsme vás odměňovali pouze za flexibilitu zařízení, která jsme přímo řídili, a od celkového výsledku objemu elektřiny v rámci aktivace jsme proto odečítali spotřebu vaší domácnosti. Od 1.1. zohledňujeme celkovou změnu přímo na patě domu (na elektroměru). Díky tomu budeme mít my i vy stejnou motivaci: vytěžit z každého povelu maximum.…Šance pro fajnšmekry: Kdo chce, může nyní síti pomoci ještě více a zároveň vydělat. Třeba pokud zapnete saunu či nabíjení auta při DOWN aktivaci nebo spotřebu omezíte při UP aktivaci, nově vám tento přínos započítáme do odměny. Do objemu flexibility bude započtena veškerá změna na patě domu.
To je jednoduchý, nezvládli to upravit po té změně ještě všude, kde se o tom zmínili.
je to přesně tak.
@Anna upravme ten text pls
Ten první jsme už opravili, a nevím, že bychom to měli ještě někde jinde? Teď jsem to radši ještě jednou procházela a na nic jsem nenarazila. Ještě to někde vidíte @tygr?
dobrý, děkuji zatím jsem nic nenašel